De specialist in tandzorg
010 414 03 41
info@tandartsblaak.nl
Bel ons via: 010-4140341
Voor al uw vragen
Openingstijden
Maandag – Zaterdag: 8.30-17.30 uur

Periodieke controle

Home > Cosmetic Medicine > Periodieke controle

Periodieke controle

Om uw gebit gezond en mooi te houden is het belangrijk dat u minimaal één keer per jaar een periodieke controle laat uitvoeren. De tandarts controleert tijdens deze controle uw gebit op gaatjes en tandvleesontsteking. In sommige gevallen zal er een röntgenfoto gemaakt worden. Indien nodig wordt uw gebit gereinigd om tandvleesproblemen te voorkomen.

Opzien tegen tandartsbezoek
Wij begrijpen dat veel mensen opzien tegen een tandartsbezoek. In het verleden ging dit namelijk regelmatig met pijn gepaard. Tegenwoordig kunnen wij ervoor zorgen dat pijn tot een minimum beperkt blijft. Onze kliniek is uitgerust met de nieuwste en beste apparatuur die ervoor zorgt dat u zo min mogelijk pijn ervaart. Bij veel behandelingen zult u nauwelijks iets voelen.
Tandartspraktijk Blaak is gespecialiseerd in de behandeling van patiënten die opzien tegen een tandartsbezoek. Voordat u een behandeling ondergaat, krijgt u van ons een duidelijke uitleg. U wordt ontvangen in een veilige en ontspannen omgeving en zult verschil ervaren door onze betrokkenheid en zorgzaamheid.

Laat het ons weten als u speciale wensen hebt of nerveus bent voor het tandartsbezoek. Wij houden hier dan rekening mee en zorgen ervoor dat u zo ontspannen mogelijk uw eerste behandeling kunt ondergaan.

Laat de angst u niet weerhouden van een mooie en gezonde glimlach!

 Eerste bezoek

Voor uw eerste bezoek aan onze praktijk vragen wij u om een intakeformulier in te vullen over uw medische geschiedenis en tandheelkundige zorg. Dit formulier vindt u onder de kop: ”Inschrijven nieuwe patiënt”. Wanneer u meerdere gezinsleden wilt inschrijven, gebruik dan het formulier voor ieder persoon afzonderlijk. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.