De specialist in tandzorg
010 414 03 41
info@tandartsblaak.nl
Bel ons via: 010-4140341
Voor al uw vragen
Openingstijden
Maandag – Zaterdag: 8.30-17.30 uur

Mondhygiëne

Home > Mondhygiëne

Mondhygienist Rotterdam

U kunt bij ons terecht voor gebitsreiniging, tandsteen verwijderen en bij ontstoken tandvlees. Wij helpen u aan een frisse adem en een gezond gebit.

Wij verhelpen mondproblemen door individueel mondhygiëne-advies en gebitsreiniging. Wij hebben jarenlange ervaring en uitgebreide kennis binnen de mondzorg. Ieder gebit is uniek en verdient aandacht. Wij zijn doelgericht, kundig én denken net een stapje verder.

 

Slechte adem

Er wordt geschat dat miljoenen mensen lijden aan chronisch slechte adem. Slechte adem is een vervelend probleem dat zowel je persoonlijk als je sociaal leven kan beïnvloeden.  Het is vaak een symptoom van een onderliggende medische aandoening.
Gebitsproblemen zijn de oorzaak van het merendeel van de slechte ademproblemen. Deze kunnen variëren van gebroken of lekkende vullingen tot tandvleesaandoeningen en de ophoping van tandsteen.
Slechte adem kan ook worden veroorzaakt door slechte mondhygiëne. Door de goede samenwerking tussen onze mondhygiënist en de tandarts kan onze praktijk vrijwel altijd voor een goede oplossing zorgen.
Na de behandeling krijgt de patiënt voorlichting over doeltreffende verzorging van het gebit om te voorkomen dat de problemen terugkeren. Wij zijn ons bewust van de impact van slechte adem en trots op het feit dat patiënten op een doeltreffende manier geholpen kunnen worden.

Wij nodigen u van harte uit een afspraak te maken en samen met ons te werken aan een optimale staat van uw gebit en uw stralende glimlach.

Na de kennismaking voert de mondhygiënist een uitvoerig onderzoek uit naar uw mondgezondheid. Op basis van deze uitkomsten ontvangt u uw persoonlijk behandelplan. De mondhygiënist geeft u advies over welke behandelingen nodig zijn om uw mondgezondheid op peil te houden of te verbeteren en hoe en wanneer ze kunnen worden uitgevoerd. Uiteraard vertelt hij u tevens wat de behandeling gaat kosten.