De specialist in tandzorg
010 414 03 41
info@tandartsblaak.nl
Bel ons via: 010-4140341
Voor al uw vragen
Openingstijden
Maandag – Zaterdag: 8.30-17.30 uur

Ons team

Home > Ons team
placeholder

Dr. Monjezi

Tandarts

Dr. Monjezi heeft een licentie als tandarts behaald en gewerkt in Zweden. Na een paar jaar intensief oefenen in Scandinavië, verhuisde hij naar Nederland en behaalde zijn BIG- registratie.
Na een paar jaar waarnemen in praktijken van verschillende collega’s heeft hij Tandarts & Specialisten Centrum Blaak overgenomen in 2018.
Om zijn expertise op het gebied van endodontie en restauratieve tandheelkunde uit te breiden, heeft Alex een aantal uitgebreide postdoctorale cursussen gevolgd om zijn vaardigheden in alle aspecten van de klinische tandheelkunde te verbeteren.

Tandarts Monjezi heeft veel ervaring op het gebied van diverse tandheelkundige behandelingen, en is gespecialiseerd in esthetische behandelingen, het behandelen van angstpatiënten en
endodontologie (wortelkanaalbehandelingen). In zijn behandelkamer staat zijn patiënt altijd centraal en wordt de patiënt meegenomen in alle beslissingen.
Alex is erg goed met kindertandheelkunde en probeert hun melktanden zo lang mogelijk te behouden.

Hij wordt bijgestaan in de behandelingen door een team van ervaren en betrokken preventie- en
tandartsassistentes. Samen nemen zij de tijd om hun patiënten zo goed mogelijk te behandelen en hun angst voor de tandarts te verminderen.

Dr Tandarts Jacob Remunan

Dr. J. Remuñán Muñoz

Dento-alveolaire chirurgie en Implantologie

Dr. J. Remuñán Monuz, of zoals vrienden en collega’s hem noemen Dr. Jacob, is in 2016 afgestudeerd in tandheelkunde aan de Universiteit van Zaragoza (Spanje). Daaropvolgend is hij naar Nederland verhuisd om hier zijn professie uit te gaan oefenen. In 2019 is hij zich verder gaan specialiseren met een Master in Implantaten en Chirurgie (Universiteit van Málaga). Zijn BIG nummer is: 09921282402.

Dr. J. Remuñán Monuz, of zoals vrienden en collega’s hem noemen Dr. Jacob, is in 2016 afgestudeerd in tandheelkunde aan de Universiteit van Zaragoza (Spanje). Daaropvolgend is hij naar Nederland verhuisd om hier zijn professie uit te gaan oefenen. In 2019 is hij zich verder gaan specialiseren met een Master in Implantaten en Chirurgie (Universiteit van Málaga). Naast het volgen van de opleidingen is hij erg op de hoogst van de laatste technieken in zijn branche met een grote interesse voor nieuwe technologieën zoals 3d-scan en 3d printing. Het is voor hem belangrijk dat het voor zijn patiënten duidelijk is wat het einddoel wordt van de behandeling. Hiervoor kunt u hem benaderen zodat er een goed behandelplan wordt opgesteld. Vragen zijn altijd welkom. Verder doet hij ook het aanbrengen van kronen en bruggen. In zijn vrij tijd houdt hij ervan om vrienden te bezoeken, te sporten of de natuur ingaan, zoals het strand of het bos.