De specialist in tandzorg
010 414 03 41
info@tandartsblaak.nl
Bel ons via: 010-4140341
Voor al uw vragen
Openingstijden
Maandag – Zaterdag: 8.30-17.30 uur

Ons team

Home > Ons team
placeholder

Dr. Monjezi

Tandarts

Dr. Monjezi heeft een licentie als tandarts behaald en gewerkt in Zweden. Na een paar jaar intensief oefenen in Scandinavië, verhuisde hij naar Nederland en behaalde zijn BIG- registratie.
Na een paar jaar waarnemen in praktijken van verschillende collega’s heeft hij Tandarts & Specialisten Centrum Blaak overgenomen in 2018.
Om zijn expertise op het gebied van endodontie en restauratieve tandheelkunde uit te breiden, heeft Alex een aantal uitgebreide postdoctorale cursussen gevolgd om zijn vaardigheden in alle aspecten van de klinische tandheelkunde te verbeteren.

Tandarts Monjezi heeft veel ervaring op het gebied van diverse tandheelkundige behandelingen, en is gespecialiseerd in esthetische behandelingen, het behandelen van angstpatiënten en
endodontologie (wortelkanaalbehandelingen). In zijn behandelkamer staat zijn patiënt altijd centraal en wordt de patiënt meegenomen in alle beslissingen.
Alex is erg goed met kindertandheelkunde en probeert hun melktanden zo lang mogelijk te behouden.

Hij wordt bijgestaan in de behandelingen door een team van ervaren en betrokken preventie- en
tandartsassistentes. Samen nemen zij de tijd om hun patiënten zo goed mogelijk te behandelen en hun angst voor de tandarts te verminderen.

Dr Tandarts Jacob Remunan

Dr. J. Remuñán Muñoz

Dento-alveolaire chirurgie en Implantologie

Dr. J. Remuñán Monuz, of zoals vrienden en collega’s hem noemen Dr. Jacob, is in 2016 afgestudeerd in tandheelkunde aan de Universiteit van Zaragoza (Spanje). Daaropvolgend is hij naar Nederland verhuisd om hier zijn professie uit te gaan oefenen. In 2019 is hij zich verder gaan specialiseren met een Master in Implantaten en Chirurgie (Universiteit van Málaga). Zijn BIG nummer is: 09921282402.

Dr. J. Remuñán Monuz, of zoals vrienden en collega’s hem noemen Dr. Jacob, is in 2016 afgestudeerd in tandheelkunde aan de Universiteit van Zaragoza (Spanje). Daaropvolgend is hij naar Nederland verhuisd om hier zijn professie uit te gaan oefenen. In 2019 is hij zich verder gaan specialiseren met een Master in Implantaten en Chirurgie (Universiteit van Málaga). Naast het volgen van de opleidingen is hij erg op de hoogst van de laatste technieken in zijn branche met een grote interesse voor nieuwe technologieën zoals 3d-scan en 3d printing. Het is voor hem belangrijk dat het voor zijn patiënten duidelijk is wat het einddoel wordt van de behandeling. Hiervoor kunt u hem benaderen zodat er een goed behandelplan wordt opgesteld. Vragen zijn altijd welkom. Verder doet hij ook het aanbrengen van kronen en bruggen. In zijn vrij tijd houdt hij ervan om vrienden te bezoeken, te sporten of de natuur ingaan, zoals het strand of het bos.
GOED
85 recensies op
Angelique Talen
Angelique Talen
2023-01-24
Kom bij deze praktijk nu 3 jaar, altijd fijn en snel geholpen, tandarts Alex altijd vriendelijk en duidelijk over de behandeling, ik heb een gebit met veel problemen en in deze 3 jaar is alles netjes verholpen, erg blij met het resultaat, vandaag moest ik even wachten omdat het iets uitliep en er werd koffie gebracht, fijne service, en zoek je een goede hygieniste, Harriet kan ik je aanbevelen, altijd vrolijk en een praatje, en net als Alex zeer correct
Samira Sadik
Samira Sadik
2023-01-05
Een hele vriendelijke aardige meneer, heeft me supergoed geholpen. En de mondhygiënist is ook heel professioneel en heel goed. Ben superblij met hem als tandarts
Brandon Germanotta
Brandon Germanotta
2022-12-23
Super fijne tandarts die luistert naar je wensen, eventuele opties bekijkt en juiste advies geeft!! alleen de receptie medewerkers tegenwoordig zijn nauwelijks verstaanbaar en weten vaak geen antwoord te geven op een simpele vraag. Die moeten ze dan weer stellen aan de tandarts. Voorheen was er een mannelijke receptie medewerker die altijd vriendelijk was en je altijd verder kon helpen met vragen.
S Tairoska
S Tairoska
2021-11-24
Een top tandarts die een wortelkanaal behandeling heeft uitgevoerd zonder pijn en naklachten een dikke 10 en ik die paniekaanvallen heeft prima begrip ervoor gehad en heeft me zeer goed.geholpen en ondersteund een echte aanrader
T van B
T van B
2021-09-24
Na twee jaar gewacht te hebben, toch maar naar de tandarts gegaan. Tandarts bezoeken vind ik altijd spannend, maar gelukkig waren de tandarts en zijn assistent erg geduldig en vriendelijk. Uiteindelijk snel en goed geholpen zonder pijn o.i.d. Wat ik ook erg fijn vond is dat de tandarts samen met mij keek naar de vergoedingen van mijn verzekering en daarop advies gaf. Dan kom ik niet ineens voor rare verrassingen te staan. Ondanks dat ik geen grote fan ben van de tandarts, zou ik ze toch aanraden! Groetjes, Thierry